Rólam

Badics András anyanyelvi angoltanár. Nemzetközi iskolákban, gyerekkorban sajátította el az angol nyelvet. Egyetemi (MA) angol nyelv és irodalom diplomája után a Cambridge Egyetem által akkreditált CELTA angoltanári képzést is elvégezte.

Sok tanár állítja hogy kétnyelvű. Az ő esetében nemzetközi (Európa, Ázsia, Közel-kelet) karrierje nemcsak órái nyelvi szintjét, de a szakmai színvonalat is garantálja. Ugyanakkor Magyarként az angol és a magyar nyelv különbségeit (nyelvészeti szempontból) szem előtt tartva képes tanítani.

Karrierje kezdetén, rövid ideig Magyarországon oktatott. Pályája egyik kiemelt állomása, hogy egy évig dolgozhatott Szaúd-Arábiában, egy ottani egyetem angol intenzív felkészítő évfolyama keretében.

Később Japánban tanított három évig, szintén egyetemi környezetben. Az Egyesült Királyság hivatalos ‘tanulj külföldön’ felkészítő centrumaiban Japán diákokat oktatott “akadémiai” angolra, valamint az IELTS vizsgára is felkészített.

Rövidebb munkákat vállalt ezen kívül több más Európai és Ázsiai országban is. Egy időben a Magyarországon kiadott Diplomacy and Trade c. havilap főmunkatársa, majd főszerkesztőjeként gazdagította a magyar sajtó piacot…

Lépj velem kapcsolatba!