Online angol nyelvtanfolyam!

online angolNincs kedved elzarándokolni hetente egy angol nyelviskolába? Válaszd az online angol tanulást!

Amint az oldalamon olvashatod én egy sok éves tapasztalattal rendelkező két anyanyelvű angol tanár vagyok, egyetemi bölcsész diplomával.

Vállalok általános, üzleti, akadémiai és vizsgafelkészítő tanfolyamokat interneten keresztül, videó hívás segítségével. Ez főleg a Skypot jelenti de bármilyen szolgáltatást szívesen használok.

Az online angol egy nagyon kényelmes formája a nyelvtanulásnak. Nincsen átvergődés a borzasztó budapesti dugókon vagy hosszú készülődés hiszen akár otthoni pizsamában is tanulhatsz, engem nem zavar!

Az óra után egyerűen csak küldök egy számlát amit könnyen ki tudsz egyenlíteni bármelyik bank netbank szolgáltatásán keresztül. Nincsen vesződség készpénz kivétellel, átváltással, stb. Nincs adminisztráció, hiszen én egy magán tanár vagyok, nem kérek semmilyen papírmunkát vagy szerződést.

Továbbá az anyagokat is elektronikusan küldöm minden óra előtt, tehát pdf-ben kapod majd meg azt amit a tankönyv helyettesítene egy rendes nyelviskolában. A hanganyagot, ha olyan óra lesz, szintén elektronikusan küldöm.

A modern technológia nagyon sok más lehetőséget is ad. Vannak videó konferencia szolgáltatások amik lehetővé teszik egy virtuális tábla kihelyezését. tehát ugyanúgy írni fogok egy táblára amit te is látsz, mint egy rendes tanteremben.

Ezen kívül lehetőség van videók megtekintésre is. Ennek több formája lehetséges, sok konferencia szolgáltatás lehetővé teszi a youtube videók együttes megtekintését a hívás keretein belül, de magát a számítógép asztalt is meg lehet osztani, tehát az én gépem tartalmát valós időben láthatod (a hanggal együtt amit én be tudok csatornázni a hívásba).

Gyakorlatilag megszűnik minden különbség a személyes oktatás és az online angol tanulás között! Talán egyetlenegy hátránya van, az hogy kicsit a gördülékenység rovására megy az hogy virtuálisan látjuk egymást. A beszélgetés kicsit lassabban megy, és kevésbé dinamikus. Ez önmagában nem hátrány, de van aki azt jobban szereti ha nagyon pörög a beszélgetés, tehát annak talán jobban ajánlom a személyes oktatást.

Lépj kapcsolatba velem bármikor, szeretettel várok bármilyen megkeresést!